Свържи
НОВИНИ
вторник, 26 юни 2012 г.
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Kobol Testing & Сесия с разработчиците

Kobol Testing

Здравейте всички,

ще организираме няколко състезания през този уикенд на Кобол, за да сме сигурни, че всичко ще работи добре, когато го пуснем. Във вторник и сряда на Кобол ще има множество състезания, за които ще е нужна помощта ви. Връщащите се в играта и начинаещите играчи, ще бъдат подкрепени от нас, ако е необходимо, по имейл. Надяаваме се да ви видим на Кобол!

Сесия с разработчиците

Отново е време за една сесия с разработчиците на играта! Това е предвидено за вторник на Виргион в 13:00 PST/ 22:00 CEST. Ще имаме време за кратка сесия с въпроси и отговори преди да започнем стрелбата с ракети! За играчите от САЩ сесията ще се проведе на Скорпия (15:00 PST/18:00 EST) и на Каприка (16:30 PST). Не се бавете да се включите в задаването на въпроси!

Подобни новини

Battlestar Galactica Online
5.12.2013 г.

Празникът на Посейдон

Ежегодното събитие „Празникът на Посейдон“ ще се проведе от 5 декември до 5 януари! Подготви се за 4 седмици, пълни с вълнуващи куестове и н ... » повече

Battlestar Galactica Online
15.06.2012 г.

Ship Sale

Ship Sale ... » повече

Battlestar Galactica Online
1.06.2012 г.

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » повече

Battlestar Galactica Online
26.05.2012 г.

Ishay Release

FEATURES... ... » повече

АРХИВ НОВИНИ